El Parlament danès debatrà el proper 12 maig sobre el dret dels catalans a decidir el seu futur polític

parlamentdanesEl Ministre d’afers exteriors danès, Martin Liedegaard, i els partits parlamentaris danesos han estat cridats pels diputats Nikolaj Villumsen i Christian Juhl del partit Enhedslisten (Aliança Roja-Verda) a debatre sobre el dret a vot dels catalans per decidir el seu futur polític el dimarts 12 de maig al Folketinget (Parlament danès) a la sessió F26 ‘Dret a la lliure determinació dels pobles’.
Per tal de donar suport a aquesta interpel·lació, l’ANC de Dinamarca ha impulsat una campanya de recollida de signatures des de la pàgina danesa skrivunder.net  on s’acullen les peticions de suport a interpel·lacions parlamentàries de tal forma que els mateixos diputats i mitjans de comunicació puguin prendre el pols de la importància de la petició que debatran.
El text presentat per l’ANC Dinamarca presenta l’esdeveniment i diu: ”En democràcia totes les persones tenen el dret fonamental a expressar-se, a fer sentir la seva veu, a emetre el seu vot. Et demanem que donis el teu suport personal a aquesta petició i, d’aquesta manera, enviïs un fort missatge de compromís amb la democràcia al Parlament danès”.
La petició de suport es pot firmar a: http://www.skrivunder.net/vi_siger_ja_til_catalanernes_ret_til_at_stemme

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s