‘L’engany’ de Pablo Iglesias, explicat per Lluís Llach

llach
Lluis Llach a Pablo Iglesias:
«Coincideixo amb molts dels principis que esperonen la gent que creu en Podem. En algun moment m’ha seduït el moviment, però em ratifico: creure en el dret de decidir quan la constitució ho permeti és senzillament no creure-hi. I això no va de ser català o no. Va d’engany. Si per no perdre vots als Països Catalans sud, no saps si el català-valencià és la mateixa llengua però a l’Alguer sí, no va de cultura, va d’engany. Si per no perdre vots a Madrid no saps què és ni què representa l’Eix Mediterrani, no va d’ignorància, no. Malauradament, va d’engany. Sóc gran i les esquerres m’han enganyat moltes vegades. Aquestes afirmacions corresponen a una manera de fer política antiga: l’engany.
Continuo en l’intent esquerranós, com la gent de Podem. En el panorama català veig esquerres més sinceres que les noves velles ofertes.»
felipiglesias

Anuncis

One response to “‘L’engany’ de Pablo Iglesias, explicat per Lluís Llach

  1. LLuis: es muy difícil todo esto,creo que en España es necesario Podemos en éste momento, en Cataluña es otra historia. El pueblo Catalán sabe muy bien lo que quiere y lo reclama hace años.Yo también quiero y creo en una Cataluña libre, lo celebraría si así fuera. Dejemos que en España se vaya lo rancio…lo marginal…y otros atributos que no expongo. En estos momentos deja hacer amigo. La clase obrera te lo agradecería. Muxu bat lagun. Gabon.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s