Arrufat: “explotar l’odi contra Mas és d’una alçada de mires molt curta”

quimarrufatEl diputat de la CUP adverteix que hi ha partits que defensaran la “muerte a Mas” i argumenta que per tirar endavant el procés fins al final hi ha d’haver part de la burgesia dins.

Quim Arrufat va ser molt clar el passat 11 de juny, en un acte d’esquerres organitzat per la Fundació l’Alternativa d’EUiA,EUiA: “Jo he estat davant de reunions on se’ns ha dit: nosaltres a les properes eleccions anirem a explotar l’odi contra Mas, perquè quan anem a Nou Barris, si parlem de Procés Constituent i d’altres coses català, se’ns mira molt estrany i no ho entenen, en canvi, si diem “muerte a Mas”, se’ns entén”.
“Aaah, coincides con Convergència en alguna cosa!”
Arrufat relatava l’odi d’alguns sectors de les esquerres contra el president de la Generalitat. En concret feia referència a bona part d’Iniciativa i, sobretot, a Podemos, que ja ha atiat l’odi contra Mas amb declaracions de Gemma Ubasart, o en actes amb Pablo Iglesias i Ada Colau precisament a Nou Barris. Arrufat ha volgut avisar del poder que exerceixen grans corporacions mediàtiques com ara La Sexta en aquest sentit. Per ells és molt fàcil dir “Aaah, coincides con Convergència en alguna cosa!”, i fer caure de l’arbre centenars de vots cap al cistell de Podemos.

L’estratègia d’Iniciativa, de confluència d’esquerres, és inútil
“Si se segueix la lògica d’Iniciativa per Catalunya, en la seva tradició governamental, que és tornar a aplegar les esquerres per tornar a governar un govern autonòmic […] topant amb els murs que toparem […], el camí a recórrer ja sabem quin és, i nosaltres no pensem participar en això”. Per Arrufat, aquesta és la derrota previsible de sempre de les esquerres, i la que prepara altre cop el terreny a un nou govern del Partit Popular. El diputat de la CUP considera una retòrica massa buida l’estratègia ecosocialista de treure la dreta per posar l’esquerra. Arrufat ha defensat la revolució que significa el full de ruta, i la transversalitat de la gent que l’integrarà. Per la CUP, és important comptar amb una part de la petita burgesia que avali el final del procés constituent.

Anuncis

One response to “Arrufat: “explotar l’odi contra Mas és d’una alçada de mires molt curta”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s