27S: Prou de perdre el temps.

araesloraMiquel Sellarès

Tot i el gran respecte que em  mereixen l’ANC i l’Ómnium amb els seus respectius esforços per elaborar una candidatura guanyadora de cara al 27S, així com  les fermes actituds de Josep Rull,  Marta Rovira i Quim Arrufat per trobar una sortida unitària, cal exigir-los que deixin de perdre el temps i ,que en un màxim de vuit o deu dies, posin la locomotora del tren que ens ha de conduir a la llibertat en marxa.

Un tren  que en els seus  vagons hi ha de poder-hi pujar tothom que vulgui viure en un país normal en el qual no haguem de demanar permís per ésser el que som una nació mil·lenària amb una llengua i una cultura  pròpies amb  unes institucions cansades de suportar els reiterats intents d’assimilació i domini per part del govern espanyol.
Es faci una llista única, dues, tres o fins i tot quatre el que és important és que al final tothom s’hi pugui veure representat . Així, mentre tots compartim la mateixa visió nacional després ja serem capaços d’anar-hi incorporant  les diferents  opcions socials. Tot de cara a aconseguir  superar els setanta diputats al Parlament de Catalunya i  que se’ns obri la porta a l’autodeterminació i a tenir el mandat democràtic corresponent de cara a  validar i fer entendre  davant del món la nostra presència com a estat independent .
És doncs més important que estar discutint sobre  llistes, noms , personalismes , caudillismes etc  que tinguem clar que el nostre objectiu és aconseguir tenir un estat propi, tasca que sovint es veu entorpida pel fet que després de 300  anys d’intent d’assimilació espanyola no tenim  sentit d’estat.
No tolerarem que es perdi més el temps.”

Cal, també, que tots entenguem que el procés s’està donant  en un marc socioeconòmic problemàtic i difícil en els qual centenars de milers de ciutadans de Catalunya per  pura necessitat prioritzen les qüestions socials, educatives, sanitàries i sobretot les seves pròpies possibilitats laborals. Per això, és molt necessari, molt més que seguir parlant de llistes, que fem arribar al milió d’indecisos que la independència és quelcom més que una qüestió de dignitat nacional i que aquesta  també ens possibilitarà  un marc i un model per avançar cap a una societat més justa social i econòmicament.
Des de Tribuna.cat hem fet i continuarem fent un esforç per mantenir la pluralitat des de l’opció sobiranista i sempre des del rigor i  la voluntat de generar opinió, continguts i estratègia de país.
Tenim per endavant un estiu en el que hem trobar la manera de barrejar  el lleure amb la militància per tal de convèncer a la ciutadania de la importància del repte que representa la cita electoral del 27S.
No tolerarem que es perdi més el temps.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s