Hilari Raguer, monjo de Montserrat: “No tenim més remei que tallar el cordill amb Espanya”

hilari-regueEntrevistar al pare Hilari Raguer va més enllà del simple tracte entre entrevistador i entrevistat. Les preguntes i les respostes es converteixen, com per art de màgia divina, en una conversa apassionadament interessant,  que aporta a qualsevol interlocutor una sobredosi de cultura històrica i coneixement de la realitat actual. Els seus 87 anys cronològics no corresponen  al que realment es reflecteix en el transcurs de l’entrevista. Aquest monjo benedictí sintetitza, amb una capacitat d’anàlisi envejable i des del punt de vista d’una de les veus més autoritzades de l’Església Catalana, el que està passant actualment amb el procés sobiranista davant les eleccions del 27-S.
–Com veu vostè, com a membre destacat de l’Església Catalana, l’anomenat procés sobiranista a Catalunya?
–Si li he de ser sincer, no sé quin serà el fruit que donaran aquestes eleccions però en tot cas, encara que no ens portessin tot allò que esperem per a la independència de Catalunya, el procés no té marxa enrere ni data de caducitat. El temps ha demostrat, en contra del que es pensaven a Madrid quan es va iniciar tot això, que no és una foguerada impulsada artificialment, sinó que és el despertar de tot un poble, fart de mentides i atacs a la llengua, a la cultura i a la identitat de la nació catalana. Això no té marxa enrere.
Llegiu tota l’entrevista ; http://www.diaridevilanova.cat/hilari-raguer-monjo-de-montserrat-no-tenim-mes-remei-que-tallar-el-cordill-amb-espanya/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s