El Cas dels Catalans, una delegació catalana serà rebuda al Parlament de Dinamarca el 12 de novembre

Folketinget under afslutningsdebatten 27 maj 2009.

El passat onze de setembre va estar entre nosaltres Nikolaj Villunsem, parlamentari danès que va presentar la proposta de resolució a favor del dret a decidir de Catalunya al Parlament danès i que fou aprovada el passat 19 de maig.
Vam concretar el dia 12 de novembre com a data en que tots aquells que vulguin i puguin venir serem rebuts aquesta vegada al Parlament danès (Folketinget) on els farem lliurament del Manifest amb les signatures de milers de catalans d’arreu hauran signat en senyal de reconeixement i d’agraïment als diputats danesos que per primera vegada a Europa van aprovar una resolució sobre els drets dels catalans a la seva llibertat.
La internacionalització continua de manera imparable. Al magnífic treball que es realitza des de la Secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat s’hi afegeixen totes aquelles accions que es fan des de multituds d’organitzacions i col·lectius, des de l’ANC al Col·lectiu Wilson, des del treball que es fan des de les entitats culturals (castellers, esbarts, corals, etc) al que modestament intentem fer des de la campanya El cas dels catalans. Tot fa feix segons la dita. Hem vist aquests darrers dies les manifestacions a favor dels drets dels catalans per part de parlamentaris flamencs, suecs, noruecs, etc. Aquest suport ens anima a continuar endavan t, sense defallir però conscients que encara tenim molta feina per fer, que la farem.
Tots aquells que volgueu acompanyar-nos a Dinamarca tant si hi aneu pel vostre compte com si voleu apuntar-vos al grup que sortirà de Barcelona us agrairem us poseu en contacte a l’e-mail: Club Català de Viatges   o al telefon 93 176 75 18 com més aviat millor.
El Cas dels Catalans
Geopolitica.cat
www.clubcataladeviatges.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s