“Ferms, resistim, guanyarem”

MiquelSellares

L’Estat segueix amb la seva crispació. Carme Chacón parla de combatre per terra, mar i aire la ruptura que Junts pel Sí i la CUP pretenen: “Capitán, ordene firmes“, és el lema de l’exministra de Defensa espanyola. I l’actual ministre d’Exteriors, García Margallo, afegeix: “Tenim en marxa una insurrecció en tota regla. I la insurrecció cal sufocar-la.” Des de Catalunya, García Albiol diu que per enfrontar-se al sobiranisme: “Pa chulo yo.” I per acabar-ho d’adobar, a les eleccions de 20-D, el PP presenta una gran renovació (?) amb el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, i la bruixa de La Camarga, Sánchez Camacho.
Amb tot plegat pretenen atemorir els més de dos milions de catalans que ja fa temps que han desconnectat d’Espanya i del seu imaginari col·lectiu i ja naveguen per l’espai sideral buscant ser un poble normal i lliure, com qualsevol altre, ni millor ni pitjor. Un país que no hagi d’estar pendent del que li permeten fer, un poble que ja és major d’edat i s’hi sent, que ja no té por i que diu prou. Davant de l’actual situació política, no ha de condir la desorientació ni el desànim. Tot i que pugui semblar una altra cosa, l’avenç del procés independentista és i serà imparable, perquè hi ha la voluntat de desarrelar-se d’un Estat que ens tracta com una colònia i que no entén cap altra sobirania nacional que la seva i la del nacionalisme espanyol i els seus poders.
Els sobiranistes, els més de dos milions de catalans desacomplexats, han de mantenir-se ferms i el seu objectiu en els propers mesos ha der ser resistir, resistir la gran ofensiva que faran l’Estat i els poderosos per batre els nostre dirigents, les nostres institucions i també la nostra moral de victòria. Ho utilitzaran tot i res ens ha de sorprendre ni espantar. El full de ruta està establert. O és que algú creia que seria fàcil? Que no tindríem ferides en el procés? Que no tindríem traïcions? I és que el nostre adversari, el nostre enemic, el nacionalisme espanyol, farà tot el que sigui per impedir el procés. Però francament a mi no em fan por.
Llegeix tot l’article : http://www.tribuna.cat/recull-de-premsa/politica-catalana/sellares-ferms-resistim-guanyarem-05-11-2015.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s